topmenu

Met jouw klant in contact

Dienstverlening is een vak, en ook nog één die steeds meer van jou als professional vraagt. Klanten, je werk aan de balie en de maatschappij zijn immers voortdurend in beweging.

Maar wat vraagt dat van jou aan de balie? Op welke wijze ben jij in contact met jouw klant? Hoe kun je jouw klantgesprek nog versterken? De vaardigheidsmodule Dienstverlening geeft je inzicht in jouw talent en helpt je op een praktische wijze steviger in je schoenen te staan. Voor nu en in de toekomst.

  • Erkend NVVB diploma
  • Aandacht voor vaardigheden
  • Flexibiliteit in scholing
Vaardigheidsmodule Dienstverlening (V1)

Om nu en in de toekomst de burger nog beter te kunnen helpen, geven we jou in deze module nog meer inzicht in jouw talent in klantcontact. En dat niet alleen. Je wordt je meer bewust van jouw communicatiestijl en weet daardoor wat jouw ontwikkelpunten zijn. Uiteraard krijg je ook praktische handvatten voor een nog beter contact, om dat soms lastige gesprek tóch goed af te ronden. Of om met meer energie jouw werkdag af te sluiten. Jezelf blijven ontwikkelen dus. Dat past bij het vak van dienstverlening en bij jou als professional.
Doelgroep: medewerkers binnen het vakgebied Burgerzaken in het algemeen en medewerkers met klantcontact in het bijzonder.

De inhoud en de duur van de module verschilt per opleider.

Let op: je dient voor het volgen van deze module een account aan te maken via Mijn PublieksAcademie.

Aan deze module worden 0 punten (mbo-4) toegekend. Dit is een vereiste module om een diploma te behalen.

Deze module is onderdeel van het specialisme Persoonsinformatiemanagement en het specialisme Identiteitsmanagement. Als je alle modules binnen een specialisme afrondt met een voldoende, ontvang je het mbo-4 diploma Persoonsinformatiemanagement of het mbo-4 diploma Identiteitsmanagement. Voor elke module die je succesvol afrondt ontvang je een certificaat.

Wil je een mbo-4 diploma, maar je niet specialiseren? Maak dan je eigen keuze uit de beschikbare kennismodules, behaal minimaal 25 punten en volg een vaardigheidsmodule. Als je deze modules afrondt met een voldoende, ontvang je het mbo-4 diploma Burgerzaken.

Bekijk hier het volledige moduleoverzicht.

De startdata, locaties en kosten verschillen per opleider.

Let op: je dient voor het volgen van deze module een account aan te maken via Mijn PublieksAcademie.

Na het volgen en behalen van de module V1 Dienstverlening geeft de opleider aan de NVVB PublieksAcademie jouw behaalde resultaat voor het V1 examen door en wij voeren dit resultaat in, in jouw account van de PublieksAcademie. Hierdoor zal je ook een certificaat voor deze module van de NVVB ontvangen.

Voor deze module kun je de volgende opleiding(en) boeken:

Geen opleiding(en) gekoppeld