topmenu

Telefonische bespreking vaardigheidsexamens

Voor het aanvragen van een telefonische bespreking van (jouw uitslag van) één of meerdere door jou gemaakte vaardigheidsexamen(s) van de modules Identiteit en identiteitsdocumenten (B1a), Brondocumenten (B1b) en/of Identiteit en identiteits- en brondocumenten (S3) kun je onderstaand formulier invullen.

  1. Bij vaardigheidsexamens heeft de examenkandidaat kosteloos recht op een eenmalige telefonische bespreking op de foutief beoordeelde onderdelen van het vaardigheidsexamen in de periode van de bekendmaking van de definitieve uitslag tot twee weken daarna.
  2. De aanvraag van een telefonische bespreking vindt uitsluitend plaats via het onderstaande inzageformulier.
  3. De telefonische bespreking vindt alleen plaats op maandag, woensdag of donderdag tussen 09:00 – 11:00 uur of tussen 13:00 – 15:00 uur. In het inzageformulier kan een examenkandidaat aangeven welke dag en tijd haar of zijn voorkeur heeft. De PublieksAcademie neemt contact op voor het maken van een telefonische afspraak (per e-mail) om de afspraak te bevestigen.

Bij het digitale formulier moeten de benamingen van de modules waarvoor telefonische inzage wordt gevraagd (het dropdown menu) ook worden aangepast naar de nieuwe modulenamen en codes!

  • Persoonsgegevens:

  • (let op: ook meisjesnaam*)
  • Geef hier aan voor welke examen u een inzage wilt aanvragen.
  • Een telefonische bespreking is alleen mogelijk op maandag, woensdag of donderdag. Vul hier uw voorkeur in. Dan houden wij daar rekening mee.
  • Een telefonische bespreking is alleen mogelijk tussen 09.00 - 11.00 uur of tussen 13.00 - 15.00 uur. Vul hier uw voorkeur in. Dan houden wij daar rekening mee.
    Het volledige privacy beleid is terug te lezen op de website van de NVVB: https://nvvb.nl/nl/vereniging/privacybeleid/