topmenu

KennisScan

Vind je het lastig om te bepalen welk niveau jij en je medewerkers beheersen? Welke modules je het beste kunt volgen of kunt aanbieden aan jouw medewerkers? De PublieksAcademie denkt graag mee! We hebben een KennisScan ontwikkeld om een indruk te geven van het niveau dat een medewerker heeft. Na het maken van de KennisScan ontvang je een rapportage op moduleniveau, waaruit je bijvoorbeeld kunt opmaken voor welke modules het volgen van een opleiding verstandig kan zijn. De scan kan worden gemaakt op je eigen werkplek, je hoeft er dus niet de deur voor uit en je bepaalt zelf wanneer je de scan maakt!

Schrijf je snel in via onderstaand formulier!

Aanmelding KennisScan

  • Let op! Vraag je voor meer dan één persoon een scan aan? Vul dan per persoon een nieuw aanvraagformulier in met daarin de gegevens van de betreffende medewerker waarvoor je de aanvraag doet of neem contact op met de PublieksAcademie per mail via publieksacademie@nvvb.nl. Wij nemen contact met je op voor de benodigde informatie en maken jouw aanvraag verder in orde.
    Meerdere opties zijn mogelijk.
    Op alle leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing (https://nvvb.nl/nl/vereniging/wat-doet-de-nvvb/algemene-voorwaarden/)
    Het volledige privacy beleid is terug te lezen op de website van de NVVB: https://nvvb.nl/nl/vereniging/privacybeleid/