topmenu

Inschrijven examens

De modules worden afgesloten met een theorie-examen en/of praktijkopdracht en/of vaardigheidsexamen. Inschrijven voor een theorie-examen kan tot maximaal drie maanden vooruit, maar wij adviseren je om niet te lang na het volgen van een module (opleiding) je examen in te plannen. Examen doe je op een examenafnamelocatie en datum/tijdstip die jou persoonlijk het beste uitkomt.

Heb je al eerder een NVVB examen afgelegd of eerder voor deze omgeving een account aangemaakt, log dan in op je bestaande account! Met dubbele accounts loop je namelijk het risico dat een certificaat of diploma niet automatisch wordt gegenereerd en worden kosten doorberekend voor het ontdubbelen van je account(s).

Voor de dames onder ons geldt: gebruik in je account altijd je meisjesnaam in verband met het uitgeven van certificaten en diploma’s.

Klik hieronder op ‘Inloggen examenomgeving’ om je in te schrijven voor je examen!

Inloggen examenomgeving

Formulier verzoek wijziging persoonsgegevens

Middels dit formulier kan je de NVVB PublieksAcademie verzoeken om bepaalde gegevens in jouw persoonlijk account in de opleidings- en examenomgeving aan te passen.

Formulier verzoek wijziging persoonsgegevens

 

Inschrijven modules tegengaan ID-fraude verzorgd door NVVB PublieksAcademie

Een aantal modules (opleidingen) uit het Diplomastelsel Burgerzaken worden door de NVVB PublieksAcademie enkel zelf aangeboden vanwege een nauwe samenwerking met verschillende specialisten, zoals de KMar, IND en AVIM. Vanwege de vertrouwelijke kennis en kunde van deze specialisten biedt de NVVB PublieksAcademie deze modules zelf aan met goedkeuring van het OM om met ‘echte’ valse en falsificaties deze vaardigheidstrainingen van deze modules te kunnen verzorgen.

Het gaat om de volgende modules:

  • Identiteit & identiteitsdocumenten (B1a)
  • Brondocumenten (B1b)
  • Identiteit & identiteitsdocumenten (S3)

De vaardigheidstrainingen van de modules tegengaan ID-fraude (B1a, B1b en S3) worden op verschillende data en locaties aangeboden. Zie voor specifieke trainingsdata en -locaties de informatie op deze website bij de specifieke module of zie de beschikbare trainingslocaties en -data tijdens het boekingsproces van de training in jouw persoonlijke account.

Wil je je voor een of meerdere overige module(s) (opleidingen) uit het Diplomastelsel Burgerzaken inschrijven?

Ga dan naar de website van een van de private opleiders om te kijken op welke data en locaties de modules (opleidingen) verzorgd worden en schrijf je in! Vervolgens schrijf je je in voor het NVVB examen via onze examenomgeving om na het behalen daarvan een NVVB certificaat of diploma te ontvangen.

Inloggen opleidingsomgeving