topmenu

Hercertificering modules tegengaan ID-fraude

Verloopt jouw B1a (M1a), B1b (M1b) en/of S3 (H3a) certificaat bijna? Hercertificeer je dan op tijd!

Heb jij een bijna verlopen M1a/B1a: Identiteit en identiteitsdocumenten certificaat of een bijna verlopen M1b/B1b: Brondocumenten certificaat en wil jij het certificaat weer met drie jaar verlengen en een PE-certificaat B1a / B1b behalen?

Schrijf je dan in voor de Actualiteitendag (hercertificering) van B1a en/of van B1b. En behaal opnieuw het bijbehorende hercertificerings-theorie-examen  B1a en/of B1b.

Heb jij een bijna verlopen H3a/S3: Identiteit en identiteits- en brondocumenten certificaat en wil jij je PE-certificaat van S3 behalen? Volg dan de Actualiteitendagen van B1a en B1b en behaal het hercertificerings-theorie-examen van S3 .

Jouw PE-certificaat met een nieuwe driejaarstermijn zal in gaan vanaf de datum waarop de actualiteitendag + het hercertificerings-theorie-examen is behaald.

Hercertificeer jij je niet op tijd binnen de driejaarstermijn, dan dien je de ID-fraudemodule in zijn geheel opnieuw te behalen (vaardigheidstraining inclusief vaardigheidsexamen(s) en het theorie-examen).

Houd dit dus goed voor jezelf in de gaten!

Vragen? Neem contact op met de NVVB PublieksAcademie via publieksacademie@nvvb.nl of 079-3031725.