topmenu

Adviesbureau Burgerzaken en de MariënburgGroep hebben hun krachten gebundeld. Samen bieden wij je het meest actuele en vernieuwende opleidingsaanbod aan. Van basiscursus tot masterclass! Kennis gecombineerd met vaardigheden.

De wereld van de lokale overheid is altijd in beweging

Als ambtenaar word je steeds opnieuw uitgedaagd om in te spelen op veranderingen: je bent nooit uitgeleerd. De MariënburgGroep ontwikkelt en verzorgt innovatieve cursussen en trainingen die aansluiten op jouw dagelijkse praktijk. Wat je leert kun je direct de volgende dag toepassen in de praktijk. Onze docenten kennen de uitdagingen en valkuilen in jouw vakgebied: jouw wereld is hun wereld.

Naast een Cedeo klanttevredenheid van 9,9 op maatwerk en open aanbod hebben we ook als enige in Nederland een Cedeo erkeninnig op het gebied van juridische advisering omtrent complexe burgerlijke stand en Brp aangelegenheden.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor de modules uit de PublieksAcademie van de NVVB. Johan van den Broek kan u er alles over vertellen. Neem een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact op.