topmenu

Deze module is bedoeld voor de (aankomend) specialist, die zich bezighoudt met beleid en beheer van adresonderzoek. De module gaat over het proces (risicogestuurd en multidisciplinair) adresonderzoek BRP,
waaronder het vaststellen van risicoprofielen. Na het volgen van deze module kan de (aankomend) specialist het bestuur en management adviseren over organisatie en uitvoering van het proces adresonderzoek BRP. Deze module is een vervolg op en verdieping van de module B10: Adresonderzoek 1 en B12: Huisbezoek, van onderzoek tot afhandeling.

  • Erkend NVVB diploma
  • Aandacht voor vaardigheden
  • Flexibiliteit in scholing
S9 - Adresonderzoek 2

In deze module leer je niet alleen wat de laatste ontwikkelingen zijn, maar ook hoe en waar je zelf op zoek kunt gaan naar nieuwe ontwikkelingen en wat je binnen je eigen gemeente kunt doen om op een efficiënte wijze adresonderzoek te doen om daarmee adres(gerelateerde) fraude te ontdekken of te verminderen. Het vakgebied is nog nieuw, dus dit biedt veel mogelijkheden om je daarin te onderscheiden.

Na het volgen van deze module weet jij hoe je beleidsmatig en adviesgericht moet handelen rondom adresonderzoek en adreskwaliteit, onder meer richting jouw collega’s, het management en het bestuur binnen jouw gemeente.

Beschrijving praktijkopdracht - S9 - Adresonderzoek 2.

Studieadvies:

  • De startdata, locaties en kosten verschillen per opleider. Bekijk hier bij welke opleiders je terecht kunt.

De startdata, locaties en kosten verschillen per opleider. Bekijk hier bij welke opleiders je terecht kunt.

Voor deze module kun je het volgende examen boeken:

  • Praktijkopdracht S9: Adresonderzoek 2 (NLQF-niveau 6)

    Dit examen is op basis van beroepsproduct.
    Aantal vragen n.v.t. Examenduur max. 4 weken (na goedgekeurd voorstel) Prijs € 425,- excl. btw Prijs herexamen € 425,- excl. btw Uiterlijke inschrijftermijn n.v.t. Inschrijven voor dit examen