topmenu

Deze module is bedoeld voor de (aankomend) specialist die zich bezighoudt met de kwaliteit op het gebied van de BRP en de daarbij te hanteren PDCA-cyclus. Na het volgen van deze module kan de (aankomend) specialist het bestuur en management adviseren over kwaliteitsaspecten op het gebied van de BRP.

  • Erkend NVVB diploma
  • Aandacht voor vaardigheden
  • Flexibiliteit in scholing
S11 - Kwaliteit BRP

Waar moet je bij het nauwkeurig registreren van gegevens op letten en hoe kun je fouten herstellen?

Kwaliteitsmetingen door middel van audits en steekproeven waarborgen de kwaliteit van de Basisregistratie Personen (BRP).  Deze module gaat dan ook over de beveiliging van informatie door het opstellen van een informatiebeveiligingsbeleid en informatiebeveiligingsplan. Daarnaast komen  ook het uitvoeren van kwaliteitsmetingen en steekproeven en het vertalen van landelijke ontwikkelingen zoals digitalisering van aangiften aan de orde.

Na het volgen van de module Kwaliteit BRP weet jij alle ins en outs van de BRP.

Beschrijving praktijkopdracht - S11 Kwaliteit BRP.

Studieadvies:

De duur van de module en het aantal lesdagen verschillen per opleider. Bekijk hier bij welke opleiders je terecht kunt.

 

De startdata, locaties en kosten verschilt per opleider. Bekijk hier bij welke opleiders je terecht kunt.

Let op!
Bij deze praktijkopdracht kan tegelijkertijd ook de vaardigheidsmodule Adviesrapporten & beleidsvoorstellen geëxamineerd worden. De kosten voor deze combinatie bedragen €525,- exclusief btw. Deze vaardigheidsmodule heb je nodig om het diploma persoonsmanagement te behalen.

Voor deze module kun je het volgende examen boeken:

  • Praktijkopdracht S11: Kwaliteitsbeheer (NLQF-niveau 6)

    Dit examen is op basis van beroepsproduct.
    Aantal vragen n.v.t. Examenduur max. 4 weken (na goedgekeurd voorstel) Prijs € 425,- excl. btw Prijs herexamen € 425,- excl. btw Uiterlijke inschrijftermijn 1 dag van tevoren Inschrijven voor dit examen