topmenu

Deze module is bedoeld voor elke medewerker Burgerzaken die contact heeft met de klant. Na het volgen van deze module beschikt de medewerker over vaardigheden om op een klantgerichte wijze de dienstverlening aan de klant inhoud te geven.

  • Erkend NVVB diploma
  • Aandacht voor vaardigheden
  • Flexibiliteit in scholing
V1 – Dienstverlening Om nu en in de toekomst de burger nog beter te kunnen helpen, geven we jou in deze module nog meer inzicht in jouw talent in klantcontact. En dat niet alleen. Je wordt je meer bewust van jouw communicatiestijl en weet daardoor wat jouw ontwikkelpunten zijn. Uiteraard krijg je ook praktische handvatten voor een nog beter contact, om dat soms lastige gesprek tóch goed af te ronden. Of om met meer energie jouw werkdag af te sluiten. Jezelf blijven ontwikkelen dus. Dat past bij het vak van dienstverlening en bij jou als professional. Doelgroep: medewerkers binnen het vakgebied Burgerzaken in het algemeen en medewerkers met klantcontact in het bijzonder. Beschrijving praktijkopdracht – V1 Dienstverlening. Let op: Bent u niet de enige examenkandidaat voor het examen V1 Dienstverlening binnen uw gemeente, meldt u dan voor dit examen per e-mail aan bij de NVVB PublieksAcademie via publieksacademie@nvvb.nl, omdat er dan een gereduceerd examentarief voor u en uw collega’s geldt en de inschrijving verricht zal worden door de NVVB PublieksAcademie in uw account tegen het gereduceerde tarief.

Tarieven Vaardigheidsexamen V1 2024

1 kandidaat €350 per kandidaat
2 kandidaten €325 per kandidaat
3 kandidaten en meer €250 per kandidaat

* Prijzen zijn ex btw

De inhoud en de duur van de module verschilt per opleider. Let op: je dient voor het volgen van deze module een account aan te maken via Mijn PublieksAcademie.

De startdata, locaties en kosten verschillen per opleider. Let op: je dient voor het volgen van deze module een account aan te maken via Mijn PublieksAcademie. Na het volgen en behalen van de module V1 Dienstverlening geeft de opleider aan de NVVB PublieksAcademie jouw behaalde resultaat voor het V1 examen door en wij voeren dit resultaat in, in jouw account van de PublieksAcademie. Hierdoor zal je ook een certificaat voor deze module van de NVVB ontvangen.

Voor deze module kun je het volgende examen boeken:

  • Vaardigheidsexamen V1: Dienstverlening (NLQF-niveau 4)

    Dit examen bestaat uit 5 ‘real-life’ klantgesprekken op jouw werklocatie.
    Aantal vragen n.v.t. Examenduur 30 min. uitvoering en 30 min. feedback Prijs € 350,- excl. btw Prijs herexamen € 350,- excl. btw Uiterlijke inschrijftermijn n.v.t. Inschrijven voor dit examen