topmenu

Reis door de wereld van paspoorten

Even een paspoort aanvragen. De burgers zien het als een simpele zaak op weg naar hun vakantie. Maar er komt wel heel wat bij kijken en dat is logisch want we hebben het hier wel over zeer belangrijke documenten. Wil jij alles weten over de voorwaarden en regelgeving omtrent reisdocumenten? Dan is de module Nederlandse reisdocumenten iets voor jou.

 

  • Erkend NVVB diploma
  • Aandacht voor vaardigheden
  • Flexibiliteit in scholing
Module Nederlandse reisdocumenten (M2)

Ben jij op de hoogte van alle regels rondom Nederlandse reisdocumenten?

Bij het afgeven van een Nederlands paspoort of identiteitskaart komt heel wat kijken. Logisch, want dit zijn zeer belangrijke documenten. Tijdens deze module ga je aan de slag met alle algemene voorwaarden en regelgeving rondom het Nederlandse reisdocument.

Na het volgen van de module weet je alles over de verwerking van aanvragen, vernieuwingen en vermissingen van alle Nederlandse identiteits- en reisdocumenten.

De duur van de module en het aantal lesdagen verschilt per opleider. Bekijk hier bij welke opleiders je terecht kunt.

3 punten (mbo-4 niveau)

Deze module is onderdeel van het specialisme Identiteitsmanagement. Als je alle modules binnen dit specialisme afrondt met een voldoende, ontvang je het mbo-4 diploma Identiteitsmanagement. Voor elke module die je succesvol afrondt ontvang je een certificaat.

Wil je een mbo diploma, maar je niet specialiseren? Maak dan je eigen keuze uit de beschikbare kennismodules, behaal minimaal 25 punten en volg een vaardigheidsmodule. Als je deze modules afrondt met een voldoende, ontvang je het mbo-4 diploma Burgerzaken.

Bekijk hier het volledige moduleoverzicht.

De startdata, locaties en kosten verschillen per opleider. Bekijk hier bij welke opleiders je terecht kunt.

Voor deze module kun je de volgende examen(s) boeken:

  • Theorie-examen Nederlandse reisdocumenten

    Dit examen bestaat uit gesloten vragen.
    Aantal vragen 41 vragen Examenduur 90 minuten Prijs € 169 excl. btw Prijs herexamen € 169 excl. btw Uiterlijke inschrijftermijn 1 dag van tevoren Inschrijven voor dit examen